NOS första InOfficiella Kattutställning i Luleå

2014-06-13 12.40.06-3 2014-06-13 12.31.59-1
Här ovan ser vi Jan Kallin, (NOS Himla Bra Vice Ordförande) som fick agera allsmäktig Allrounddomare för de katter som var anmälda och gjorde det med bravur. Tack Janne!
Jag lyckades med konststycket att minnas att fota ett par foton med mobilkameran innan den dog igen…
På bilderna fastnade förutom Janne,  Devon Rex kattungen ”Rina” med sin matte Inger Björklund (NOS Gladaste Suppleant) och Brittiska korthårspojken ”Blizzard” med sin husse Leif Ask (NOS Trevligaste Sekreterare). 🙂

Igår, fredagen den 13 Juni 2014, hade vi vår första Inofficiella kattutställning i kattklubben Norrskenskatten (NOS) i Djursjukhusets lokaler. Det var en massa andra djuraktiviteter som pågick under dagen också, så det kom en del folk och besökte vår InOff. Gissa om det var mysigt!

Jag hade inte anmält Neville, utan hjälpte Inger med sina devontöser istället. Ett par kattungar gjorde debut, ett par andra hade varit med förr. Det kom en massa folk och fick se de fina katterna och så fick de veta mera om hur det går till på en riktig kattutställning av Solveig som utan att blinka höll en spontan föreläsning för ett gäng intresserade åhörare.
Rina som blev utställd för första gången blev NOS Sötaste och jag tror jag minns rätt i att Zeta blev NOS Charmigaste. Blizzard här ovan vann panelen och blev därmed NOS Klubbvinnare. Det ni!

Grattis till pokalerna allihopa om ni läser detta!

Överlag så försökte Janne att ge varenda katt och ägare en himla bra upplevelse och god bedömning – för en Inofficell utställning handlar ju mest om träning inför en riktig utställning eftersom inga resultat blir registrerade. Det är vanligt i hundvärlden med den här sortens utställning, så därför kanske vi behöver ha ett par stycken såna här ”InOff:er” innan vi blir varma i kläderna men faktum är att jag tror att denna blev en succé då allt fungerade hur bra som helst!
Jag tänkte jag kan skriva mer om det en annan gång, för jag hinner inte blogga just nu egentligen…

Annonser