Välkommen hem kära lilla mollyboll

11v6

Molly *hjärta*
11 veckor

 

I fredags flög jag ner till Arlanda och mötte min nya britt-uppfödare Terese Hagman och hennes trevliga familj. De hade kört upp till Stockholm från Figeholm, en liten ort som ligger sådär 140 svenska mil nedanför Luleå. Jag har aldrig varit i de trakterna faktiskt men på kartan ser det ut som att man har gångavstånd till Öland och Oskarshamn från Figeholm… 😉
Vallmobollen_medBlomma3v

Med sig hade de S*Lintassen’s Vallmo, en liten vitfläckspadda (f 03), den ”Molly-katt”  som jag och Neville har väntat på i evigheter. Hon föddes två dagar innan midsommarafton den 2014-06-18. På vägen upp hade de levererat två av de sex syskonen som också fått sin första biltur. Resan hade gått jättebra och min lilla som jag alltså kommer att kalla för Molly, efter Mrs Weasley ni vet… hade knappt sagt ett enda pip. Jag är så tacksam att de tog sig för med att komma med henne så ni kan inte ana! 🙂

Molly10veckor

Molly10veckor_profil

Terese har skickat massor av foton. Hon har tagit allihopa i inlägget som ni säkert förstår.

Ska göra ett galleri och en egen sida med hennes stamtavla och sådant sen. Här är hon 10 veckor, i famnen på en av Terese döttrar.

Innan jag och vallmobollen åkte hem vinkade vi av lintass-familjen på parkeringen utanför Arlanda Airport.

Jö jö familjen!

jagochmolly12sept-2014
Molly och jag.

…Nej, den buren hade jag bara med mig för att den hade mera plats för en liten prinsessa som varit på resande fot i så många timmar, så den skickade jag iväg på bagagebandet. Molly fick flyga upp i den lilla transportväskan tillsammans med mig i kabinen såklart. Hon sov hela vägen. Lillgullet.

Äldsta dottern Martina med sambo Danne hämtade oss på Kallax. De följde med hem en stund och fick träffa ”Mollisen” lite extra. Molly traskade in med en självklarhet som bara en trygg katt kan göra. Svansen i vädret och med nyfiken blick. Men klockan var mycket så det fick bli kväll och God natt. Dagen efter, dvs igår tog det inte många timmar förrän hon och Neville låg och myste tillsammans.

2014-09-13 18.08.38

Annonser

3 reaktioner på ”Välkommen hem kära lilla mollyboll

 1. Hej! Gudomligt söt! Men varför hämtar du henne två veckor för tidigt? Det är till och med olagligt nuförtiden.

  • Ja visst är hon söt! 🙂

   TVÅ veckor för tidigt? Menar du att jag skulle ha hämtat henne då hon var bara 10 veckor?
   Nej du, S*Lintassen’s uppfödare följer FIFes och SVERAKS regler. 🙂

   Som sagt, inte var Molly 11 veckor då jag hämtade henne inte, det skulle vare sig jag eller hennes uppfödare ens ha kommit på!

   Men jag antar att du tänker på fotot i början som jag skrivit hennes ålder då fotot togs? På på det första fotot högst upp är hon 11 veckor på, det nedanför är hon bara 3 veckor och så följer två stycken där hon bara är 10 veckor.
   Och för att förtydliga eftersom du tar upp att det är olagligt och jag verkligen inte vill att någon föår för sig att Terese skulle leverera sina kattungar före de är 12 veckor: Som jag skriver i inlägget är Molly född den 18 juni. Inlägget är skrivet den 14 september och Jag hämtade henne ”i fredags” skriver jag, dvs fredagen den 12 september, då var hon 12 veckor och 2 dagar gammal.

   🙂

Kommentarer inaktiverade.